DEMONER OG PSYKISK SYKDOM

Hilsener

Hjertelig takk til våre trofaste lesere og støttespillere. Vi i Don Dickerman Ministries er håpefulle om at 2021 vil bringe mange velsignelser til hver av dere. Vi ber om enhet over hele verden, når ting etterhvert går tilbake til det normale.

Bibelvers

Mark5,15 Og de kom til Jesus og så den besatte sitte påklædd og ved sans og samling, han som hadde vært besatt av legionen, og de blev forferdet.

DEMONER OG PSYKISK SYKDOM

Newsletter by Don dickerman Mars, 2021

Uten tvil er de vanskeligste individene vi har å gjøre med dem som har blitt diagnostisert med psykiske lidelser. Hvis det var slik som  «åndelig krigføring» bevegelser hevder, så kunne vi bare gå rundt mentale institusjoner og binde alle åndene som plager sinnene.

Dette er vanskelig av flere grunner. Jeg er selv litt kjent med det. Moren min ble diagnostisert som «paranoid schizofren». Hun forsøkte å ta selvmord ni ganger i løpet av en seks ukers periode. Hun ble plaget i tankene.  Dette var før jeg kjente til  utfrielse slik jeg gjør nå. Etter hennes død har jeg mange ganger forsøkt å finne ut hva som kan ha skjedd i livet hennes som førte til dette. Jeg vet ikke. Hennes to søstre begikk selvmord. Hvis de ble mishandlet som barn, så har jeg ingen kunnskap om det, ingen av slektningene mine kjenner til det heller. Selv om jeg mistenker at det kan ha vært problemet, så vet jeg ikke.

Jeg finner ikke noe i hennes slektstre som gir meg svar på mysteriet. . . men et eller annet sted var det en kilde. Det var demoners arbeid. Min venn Frank Hammond var i sin tjeneste overbevist om at «avvisning» er roten til paranoia og schizofreni. Jeg har hatt mange erfaringer som bekrefter det, imidlertid kan det være mange ting som virker sammen for å skape dette. Vrangforestillinger er totalt bedrag. Paranoia er definert som “en mental tilstand preget av vrangforestillinger av forfølgelse, uberettiget sjalusi eller overdreven egenbetydning. Det er uberettiget mistanke og mistillit til andre. ” “Overdrevet egenbetydning”. . . Jeg ser dette mye i min tjeneste. Dessverre finner jeg det ofte blant forkynnere. Paranoiaen er så sterk at den virker virkelig for individet. De ser noe. De hører noe. Noe skjer.

Spørsmålet er egentlig ikke om det er forårsaket av demoner, det er heller hvordan demonene forårsaker det. Uten tvil trenger mange mennesker i denne tilstanden medisinsk hjelp, uten tvil. Ofte trenger individet både åndelig og fysiologisk hjelp. Noen ganger trenger personen medisinsk oppmerksomhet slik at de kan bli utfridd. Det er nesten alltid forskjellig.

Når man har trodd på en løgn, så er det veldig vanskelig å håndtere demoner før personen har tatt avstand fra løgnen. Problemet her er at bedraget er så kraftig at individet ikke oppfatter det som en løgn. De blir så fullstendig blindet av løgnen at de ikke klarer å se sannheten. De er overbevist om at regjeringen forfølger dem, eller at hemmelige agenter har fått i oppdrag å spionere og samle informasjon mot dem. De er så overbevist at det er veldig vanskelig for dem å bekjenne det som en løgn. De blir ofte mistenkelige fordi du ikke tror historien deres.

Det er alltid det samme og aldri det samme. Det er naboene som planlegger mot dem, noen ganger forteller kolleger falske historier om dem, de hører folk utenfor huset sitt … eller i huset. Hekser og warlocks legger forbannelser på dem. Pinen de er i er ekte. Det er ingen tvil om at det de oppfatter, sannsynligvis er veldig reelt for dem. Så dilemmaet er hvordan man kan gi frihet til de som lider av sinnsforstyrrelser.

Jeg forsikrer deg om at det er mer enn bare å befale demoner å gå i Jesu navn. Hvis det var så enkelt, ville jeg besøkt de syke på mentalsykehusene akkurat nå. Jeg har vært der; Jeg har bedt for institusjonaliserte mennesker. Jeg har tilbrakt mange timer i de psykiatriske avdelingene i fengslene, jeg har hørt demonene reagere når jeg gikk ned i gangene eller kom forbi cellene deres. Jeg har hørt skrikene nedover korridorene mens lyden fra gudstjenesten i kapellet bredte seg ut i fengselet. Det skal mer til enn bare å snakke Jesu navn over en psykisk syk person. Det er komplisert, og inntil de juridiske rettighetene  demonmaktene har er fjernet (av individet eller foreldrene), kommer ikke friheten.

Navnet Jesus vil uansett uroe dem. Demoner hater og frykter det Navnet. Noen mennesker med psykiske lidelser kan ikke engang lese Bibelen på grunn av piene som kommer. Noen leser den og er bare i stand til å se fordømmelse og dom. Jeg vet  at det alltid er en rot, noen ganger mange røtter. Problemet er å finne den og fjerne tillatelser som demoner har fått.

Noe av det vi har opplevd på dette området er at det er et normalt behov om oppmerksomhet. Noen ganger er det den eneste måten en person kjenner til for å få sympati og kjenne seg betydningsfull. Gjennom årene har vi møtt “mange” SRA-ofre. SRA er satanisk ritualistisk misbruk. Vi har også etterhvert lært at det antatte overgrepet i de fleste tilfeller aldri har skjedd. Enkeltpersonen kan «tro» at det skjedde, men generelt er det løgn. Nå tror jeg også at det er noen tilfeller der disse tingene virkelig skjer, men ikke for så mange som påstår at det skjedde med dem. Vi pleide å møte  på mange av disse menneskene. Men vi opplevde begrenset suksess og oppdaget også at det sjelden var bevis for å bekrefte historiene. Dette ble altfor vanlig. Ingen navn, ingen adresser, ingen kriminelle rapporter, ingen måte å verifisere noe på.

En prest i en kirke i en nærliggende by ringte til meg en kveld. Han var fortvilet. Han sa: “Don, kanskje du kan hjelpe meg, vi har forsøkt alt for å hjelpe en ung dame, men nå har vi nådd veggen. Vi har tatt henne med hjem for å prøve å hjelpe henne. Vi har prøvd å kaste ut demoner, og det ser bare ut til å fortsette og fortsette. . . vi vet ikke hva vi skal gjøre. «

Han begynte å fortelle historien hennes, og ettersom han fortalte, viste jeg at jeg hadde hørt den mange ganger før. Det er «SRA-historien», og jeg vil ikke minimere det som kan være et veldig reelt problem for noen. Da han fortalte meg historien hennes, sa jeg: «Årsaken til at du ikke kan hjelpe henne er at det ikke skjedde.» Det var en stillhet i den andre enden av telefonen. Etter et øyeblikk sa han: «Du mener hun lyver?» En del av hennes triste historie var at da hun bodde på et motell, som kirken betalte for, så hadde faren hennes åpnet døren og voldtatt henne voldsomt. Jeg sa, “Ta henne til politiet. . . Jeg vedder på at hun ikke vil dra. «

Igjen ble det stille, «Du har rett,» sa han, «vi prøvde å ta henne dit, men da vi ankom, ville hun ikke gå inn.» Selvfølgelig er det demoner involvert, men demonene har tillatelse fordi hun tror og fortsetter å tro løgnen.

Mange ganger vet folk at det de tror er en løgn, men de har blitt komfortable med løgnen, og sannheten er for utfordrende å innrømme. Noen ser ut til at de bare har kjent denne løgnen fra barndommen –  du er ikke god, du er en fiasko, noe er galt med deg, du ser ikke riktig ut, du kan ikke finne et mål for livet ditt.

Du kan ikke resonnere med disse menneskene, og før de blir enige med sannheten, vil de ikke bli fri.  De er forvirret. Noe av det er en legitim psykisk lidelse, og mange trenger medisiner. Hvis problemet var enkelt å løse, ville vi ikke da bare gjøre det? Det er ikke enkelt!

Det ser ut som om jeg alltid avslutter disse historiene med den samme tingen. Det er sannhet som gjør oss i stand til å bli fri. Løgner gir demonen makt. Takk for dine bønner og støtte.

Bare for Jesus,

Don

NB 1930