Info om Don Dickerman

Don har hatt en internasjonal fengselstjeneste siden 1974. Han personlig har tjenestegjort i mer enn 850 forskjellige fengsel i Nord Amerika, Karibien og Europa. I 1995 opplevde han et kraftig kall og salvelse til helbredelse og utfrielse. Det er nå fokus i hans tjeneste.

Han har skrevet bøker som When Pigs Move In, en bestselger i Charisma House. Keep the Pigs Out. People, Pigs and Principalities. Serpent in the Santuary. Turmoil in the Temple og Protected By Angels. Han har også skrevet i Charisma House sin Spiritual Warfare Bible.

Don har sett tusener motta utfrielse og helbredelse gjennom sin tjeneste. Han ble uteksaminert fra Trinity Valley Baptist Seminary og har lisens og er ordinert til tjeneste som Souther Baptist pastor. Han har tjenestegjort i mange menigheter som Norwalk Southern Baptist  i California, Shady Oaks Baptist, Harwood Terrace Baptist i Texas. Siden 1995 har fokus vært på utfrielse og helbredelse.

Don har tjenestegjort for noen av verdens mest beryktede fanger, bl.a. Ted Bundy, Mark David Chapman, Karla Faye Tucker, David Berkowitz og andre. (Don er nå involvert i en filmproduksjon om Son of Sam`s mirakuløse frelse og hans forvandlede liv). Han har også tjenestegjort for den «ondeste» mannen i Canada, Jim Cavanagh, og den mest beryktede fangen i Irland Eddie Ferncombe. Han har også blitt intervjuet av Sid Roth.

Han har  vært gjest på mange radio og fjernsynsprogrammer. Don tjenestegjør i menigheter over hele Amerika. Utfrielsestjenesten har en konstant venteliste på omtrent 100 mennesker som kommer reisende fra forskjellige steder i verden for å få erfare åndelig frihet.

Ny hjemmeside for Don Dickerman. Klikk på Home

Home